The Black Corridor

June 2012

The Black Corridor challenges the way we interpret our surrounding environment by contrasting our preconceptions with the physical reality of a space. Using spatial and lighting design the piece sets up the illusion of a long corridor with a distant exit. The unusual architecture and lighting coupled with a monitor showing the space 8 seconds in the past allows the participant to witness their own reaction and understanding  of the space.

//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s